دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

حمله پهپادی به منطقه تولا در روسیه

مقامات روس از انفجار بزرگ در منطقه تولا که ناشی از حمله پهپادی بوده خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 26
کد خبر: ۱۷۷۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقامات روس روز یکشنبه از انفجار بزرگ در منطقه تولا که ناشی از حمله پهپادی بوده خبر دادند.

 

این منطقه در 180 مایلی مرز روسیه با اوکراین بوده و با مسکو، پایتخت روسیه 110 مایل فاصله دارد.

 

مقامات این منطقه روسیه اعلام کردند که این حمله هیچ تهدیدی برای ساکنان این منطقه نداشته و این حادثه در حال بررسی قرار دارد.

 

خبرگزاری تاس به نقل از مقام‌های رسمی اعلام کرد که پهپادی که به منطقه تولا حمله کرده اوکراینی بوده و از نوع TU-141 بوده و حامل مواد منفجره بوده است.

 

از سوی دیگر فرماندهان نیروی هوایی سوئد، نروژ، فنلاند و دانمارک اعلام کرده‌اند که تفاهم نامه‌ای را برای ایجاد یک پدافند هوایی متحد در شمال اروپا با هدف مقابله با آن‌چه که تهدیدات روسیه خوانده‌اند به امضا درآورده‌اند.

 

بر اساس بیانیه نیروهای مسلح چهار کشور شمال اروپا، هدف این است که بتوانند به طور مشترک و بر اساس شیوه‌های عملیاتی ناتو، عملیات انجام دهند.

 

«یان دام» فرمانده نیروی هوایی دانمارک به خبرگزاری رویترز گفت که طرح چهار کشور شمال اروپا برای یکپارچه‌سازی نیروی هوایی در پی حمله سال گذشته روسیه به اوکراین صورت گرفته است.

 

وی در این خصوص گفت: «ناوگان ترکیبی ما با یک کشور اروپایی بزرگ قابل مقایسه است». نروژ دارای 57 جنگنده اف-16 و 35 جنگنده اف-35 است و 27 جنگنده اف-35 نیز در دست سفارش دارد. فنلاند نیز 62 جنگنده اف/ای-18 هورنت و 64 جنگنده اف-35 نیز در دست سفارش دارد و دانمارک نیز 58 جنگنده اف-16 و 27 جنگنده اف-35 در دست سفارش دارد و سوئد بیش از 90 جنگنده گریپن دارد که البته مشخص نیست که چه تعداد از این جنگنده‌ها فعال هستند.

 

امضای قرارداد بین چهار کشور شمال اروپا در پایگاه هوایی رامشتاین در آلمان هفته گذشته با حضور ژنرال جیمز هکر، رئیس فرماندهی هوایی ناتو، که بر نیروی هوایی آمریکا در منطقه نیز نظارت دارد، صورت گرفت./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده